Πατήστε εδώ για να δείτε το newsletter σε browser.

ESRA Hellas
Aρχική ESRA Αίτηση Mέλους Νέα Επιστημονικές Δραστηριότητες Επικοινωνία
ESRA Hellas
ESRA Hellas

ESRA Hellas

Ετήσιο Εφαρμοσμένο Σεμινάριο Περιοχικής Αναισθησίας - 2018 (11ος Κύκλος)

Αγαπητοί Συνάδελφοι 

Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι για άλλη μια φορά και φέτος θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Εφαρμοσμένο Σεμινάριο Περιοχικής Αναισθησίας (11ος Κύκλος - 2018), που οργανώνεται από την ESRA Hellas (Zώνη Ελλάδας και Κύπρου). Το Σεμινάριο χωρίζεται, όπως συνήθως, σε δύο μέρη (PART I & PART II).

Το συγκεκριμένο Κλινικό Φροντιστήριο αποτελεί πλέον παράδοση για την ESRA Hellas και την Ελληνική Αναισθησιολογική Κοινότητα, δεδομένου ότι έχει αξιολογηθεί με πολύ θετικά σχόλια από τους μέχρι τώρα συμμετέχοντες, αλλά και από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, λαμβάνοντας κάθε φορά 32 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (32 CPD - CME Credits).

Στο πλαίσιο αυτό το Part I του 11ου Κύκλου θα λάβει χώρα στις 19 - 21 Οκτωβρίου 2018 και το Part II στις 30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2018.

Ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων και καταξιωμένων Ελλήνων και Ξένων Ομιλητών – Εκπαιδευτών, Διπλωματούχων EDRA και με ιδιαίτερη εμπειρία στην Περιοχική Αναισθησία, θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο Κλινικό Φροντιστήριο.

Επίσημος Προσκεκλημένος Ομιλητής - Εκπαιδευτής εκ μέρους της ESRA (European Society of Regional Anaesthesia & Pain Therapy) στο Part I, θα είναι ο Dr Alain Delbos, διακεκριμένος επιστήμονας στο χώρο της Περιοχικής Αναισθησίας, πρωτοπόρος στη χρήση Yπερήχων για την πραγματοποίηση Tεχνικών Περιοχικής Αναισθησίας, μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος της ESRA (Toulouse - France). Επίσημος Προσκεκλημένος Ομιλητής στο Part II, είναι ο Dr Paul Kessler, Καθηγητής Αναισθησιολογίας από την Γερμανία (Φραγκφούρτη) και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής των Cadaver Workshops της ESRA, με επίσης ιδιαίτερη εμπειρία στις τεχνικές περιοχικής αναισθησίας και στη χρήση υπερήχων.

Το κλινικό φροντιστήριο προβλέπεται να μοριοδοτηθεί και φέτος από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με CME - CPD μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, αναγνωρίζεται από το EDRA Board ως ένα από τα προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές εξετάσεις για την απόκτηση του EDRA Diploma και θα είναι εγκεκριμένο και από τον ΕΟΦ (υπό έγκριση).

Ο χώρος πραγματοποίησης του Κλινικού Φροντιστηρίου (11ος Κύκλος, Part I & II) είναι το Μικρό Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Η επίσημη γλώσσα του Σεμιναρίου είναι η ελληνική, με εξαίρεση τις διαλέξεις και την εκπαίδευση εκ μέρους των ξένων προσκεκλημένων ομιλητών, που θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά, ενώ δε θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση (οι ομιλίες των ξένων προσκεκλημένων ομιλητών – εκπαιδευτών θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά).

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο κλινικό φροντιστήριο είναι περιορισμένος με σκοπό την καλύτερη διδασκαλία και τη δυνατότητα εντατικής πρακτικής άσκησης όλων των εκπαιδευομένων. Ο αριθμός των συμμετεχόντων για το προαναφερθέν κλινικό φροντιστήριο (Οκτώβριος 2018 - Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2018) έχει αρχίσει ήδη να συμπληρώνεται, δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη επιστημονική εκδήλωση εκ μέρους των αναισθησιολόγων από όλη την επικράτεια.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει το σεμινάριο και ενδιαφέρεστε για την τρέχουσα γνώση και κλινική πρακτική αναφορικά με την Περιοχική Αναισθησία, σας προσκαλούμε όπως δηλώσετε σύντομα συμμετοχή για τον 11ο Κύκλο, δεδομένου ότι ελάχιστες θέσεις παραμένουν ακόμα διαθέσιμες.

Επιπρόσθετα, σας προσκαλούμε και σας παρακαλούμε να διαδώσετε την πληροφορία διοργάνωσης του κλινικού φροντιστηρίου σε αναισθησιολόγους του νοσοκομείου σας, που πιθανόν ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν και δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά.

Πληροφορίες και επικοινωνία: κα Εύα Βλαμοπούλου, Γραμματεία ESRA Hellas, tel/fax +30 210 7286169, κινητό +30 6984506866, email [email protected], [email protected]

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και κάθε διευκρίνιση.

 

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς,

Εκ μέρους του ΔΣ της ESRA Hellas

ESRA Hellas - Γρηγορίου Θεολόγου 12, ΤΚ. 11471, Αθήνα
Τηλέφωνο/Fax: +30 210 6435336 Κιν:+30 694 5026525(Κυρία Καλλιόπη Πλάτση)
Email:[email protected], [email protected]

ESRA Hellas

Λαμβάνετε αυτό το e-mail διότι είστε εγγεγραμμένο μέλος στo newsletter.
Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε άλλα e-mails από το ESRA Hellas, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

ESRA Hellas
[trackimg]